Gastenboek

2023
18 juliBart en Hilde + kids
Wij hopen voor jullie dat het huis snel verkocht wordt (en voor ons van nie want we willen zo graag nog een jaartje terugkomen ....) Wie ook de eventuele koper wordt, hij zal fel uit zijn pijp mogen komen om het zo goed te doen als jullie !!!
Succes met de nieuwe fase in jullie leven !
16 juliTony en Martine
Ons bericht is kort maar krachtig : het was weer prachtig !!! (17e keer ....)
15 juliJo en Katrien
Zo blij terug in Eygaliers te zijn ! Jullie hebben een fantastische indruk nagelaten acht jaar geleden ! Dank Agnes voor de leuke attenties en de goeie zorgen. Dank Jean voor je warme, grappige aanwezigheid ! Samen met jullie hopen wij dat het 'bouw-aventuur' een snel en goed einde mag kennen ! Nog veel succes.
24 juniAnneke en Frans
Nooit eerder hadden we voor de vakantie een ruim en mooi huisje als de papillon. Zwembad, buitenzit en tuin zijn allemaal heel mooi, charmant en uitstekend voorzien en onderhouden. Jullie gastvrijheid en toewijding zijn zeer fijn om mee te Dit in combinatie met de prachtige omgeving, het mooie weer en de kleine attenties uit de keuken van Agnes maakte voor ons de vakantie compleet. Veel succes met het nieuwe huis en de verkoop van jullie huidige woonst, al hopen we stiekem volgend jaar nog terug te kunnen komen in 'Le Petit COMPLET'.
10 juniMaino et Babo
Frans et Martine
Un week-end de rêves ! Un grand merci à nos hôtes Agnès et Jean. Nous reviendrons ! Restez surtout comme vous êtes !
28 meiMagda William
Agnes en Jean
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Gewoon heel mooie streek, lieve mensen, gezellige babbels. Ons goed geamuseerd. Dank u wel.
27 meiJohnny en Ilse
Lieve Agnes en grappige Jean, we gaan in herhaling vallen want hier is het altijd een klein beetje 'thuis komen' voor ons. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het appartement kraaknet (zo heb ik het graag) en de vele tips om deze mooie omgeving te ontdekken. Ondanks de vele keren dat we al hier geweest zijn, hebben we toch nog nieuwe dropjes leren kennen. We zijn hier zo graag ! Dank voor alles !
6 aprilKaro, Tanja en Gert
Beste Agnes en Jean,
Wij hebben genoten, als eersten in dit mooie opgeknapte huis !!!
Dank jullie wel voor jullie grote gastvrijheid, voor de lekkere confituur, het sapje, de koffiekoekjes, ...
De omgeving is werkelijk prachtig en divers o.m. voor hele fijne wandelingen en mooie fietstochten. Merci !!!
5 aprilLiliane et Jaques
Mille merci pour votre accueil, vos petites attentions et votre gentillesse à notre égard. Prenez bien soins de vous. Une caresse aussi à Timbo ! Sincères amitiés.

2022
05 oktoberCarine en Jan
Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst, de lekkere tussendoortjes en de goede tips om de prachtige streek te ontdekken. Na onze uitstap,es was het altijd fijn om 'thuis' te komen in het smaakvol ingericht appartement met de mooie, verzorgde tuin.. Ook blij dat we begin oktober toch nog hebben kunnen zwemmen, ook hiervoor onze dank. Kortom, het was een zalige vakantie en ideaal om het begin van het pensioen te vieren ! Nu is het onze beurt om jullie een verdiende vakantie toe te wensen !
18 septemberRemco en Hanneke
Lieve Agnes en Jean,
Ook deze keer hebben wij weer genoten van Maison Papillon. Het voelde als thuiskomen en we gaan met weemoed terug naar Nederland. Dank voor alle attenties, en de gezelligheid Heel veel succes met jullie nieuwe huis. Leuke, spannende plannen.
We hebben de luiken vast open gezet, anders slapen we morgen weer een gat in de dag ... Heel veel liefs en hopelijk weer tot een volgende keer.
18 septemberThérèse en Willy
Het was wederom een warm onthaal. Dankjewel voor jullie aanwezigheid, lekkere ontbijtjes en verwennerijen. We hebben weer enorm genoten al hebben we niet veel aan het mooie zwembad gezeten. Jullie zijn gemaakt voor deze job ! Nog heel veel succes met de nieuwe bouwplannen, het komt zeker goed !
10 septemberJean en Jeanine
Eindelijk heb ik ook het gastenboek genomen om na al die jaren bij jullie een een woordje te schrijven. Zoals altijd was het thuiskomen en zijn jullie dankbaar voor de goede zorgen de attenties, en vooral jullie gastvrijheid. De rust, de mooie streek, toffe restaurantjes en jullie paradijsje hier. We komen steeds graag terug. Wij wensen jullie veel succes met de toekomstplannen en zijn benieuwd wat we de volgende keer zullen zien hier. Van ons beiden big bisous !
09 septemberClaudine en Stefaan
Een grote 'dankjewel' voor jullie dagelijkse, welgekomen ontvangst. Zelfs als we onze sleutel vergaten konden we toch binnen . Wat een heerlijk en gevarieerd ontbijt ! We genoten van het zwembad en de rust in een goed bed. Veel geluk met al de toekomstplannen en wie weet, tot nog eens in de gîte.
03 septemberMarc en Wendy
Bedankt voor de gezelligheid, het lekkere ontbijt en de vele attenties ! Agnes, je bent een geweldige, warme en lieve gastvrouw ! Veel succes met jullie bouwplannen. Liefs en blijf gezond !
27 augustusBetty en Piet
Wij waren 2 weken in de Papillon waar het voelde als 'thuis'. Het huis is van alle gemakken voorzien en heel koel tijdens de warme dagen. Het ligt in een prachtige omgeving en een mooie tuin. Hartelijk dank voor jullie attente aandacht en de kleine verrassingen. Wij hebben het ook erg gewaardeerd dat Jean van te voren de Nederlandse zenders op tv had geprogrammeerd. Wij gaan met een gelukkig en uitgerust gevoel terug naar Nederland. Hartelijk dank voor alles en een lieve groet.
14 augustusLotte, Saartje, Annelies, Kris en Katrien
Weer al eens bedankt voor een super fijne week vakantie : leuk gezelschap, de overheerlijke paëlla bij avondlicht. Een echt thuiskom-gevoel. Een week was weer veel te kort !
13 augustusDirk, Marina en Lara
Dag Jean en Agnes.
Ondanks de autopech een schitterende week beleefd mede dankzij jullie gastvrijheid ! Tot de volgende ! Hou jullie goed.
02 augustusFré, Sara, Nora, Mila, Lean, Marc en Katleen
Het was ook nu weer fantastisch om hier te mogen logeren. We hebben, samen met de kinderen en kleinkinderen, enorm genoten van jullie gastvrij onthaal. Veel succes met de bouw van jullie nieuwe huis en tot ziens !
23 juliPeter, Eva, Imke, Jibbe
Bedankt voor de fijne ontvangst, we hebben hier een fijne week gehad.
Een heerlijk huis, prachtige tuin en fijn zwembad.
Bedankt voor de leuke en lekkere tips, confituur en cake.
17 juliInge, Lotte, Peter
Het was een heel erg leuke week en hebben ervan genoten ondanks dat het zo warm was.
We hebben ook vooral genoten van jullie gastvrijheid en de spontane babbels, er was ook veel in te halen na 20 jaar.
Ook bedankt voor de hapjes, de tomaten en aubergines waren heerlijk.
We wensen jullie het allerbeste.
03 juliDominique en Carl
Bedankt voor jullie warme gastvrijheid. Wij hebben er volop van genoten. Leuke gasten, zalig zwembad en heerlijk warm weer. Misschien tot volgend jaar !
03 juliLu en Elsje
Voor de zoveelste keer een dikke merci voor jullie gastvrijheid en vriendschap. Niks is jullie teveel.
Alweer tot volgend jaar !
26 juniAgnes en Jean
Wij vonden het zeer fijn om de 2e maal bij jullie te logeren ! Alles is hier altijd in een zeer gezellige sfeer.
Het is hier voor ons een verblijf geweest waarin wij ons volledig konden 'thuis' voelen. Veel succes met jullie nieuwe bouwplannen. Hopelijk weer tot ziens.
25 juniLouise en Jean
Lieve Agnes en Jean.
Dikke merci voor de gezellige, warme momentjes die we hier samen mochten beleven ! Een mooie omgeving om te verkennen en een warm nest om te verblijven ! Heel veel succes nog met jullie verdere plannen !
19 juniDaniëlle en Eric
12 juniAlex et Marco
Un grand MERCI pour tout ! Vous êtes formidables. Tout était parfait.. Votre accueil, votre gentillesse, votre disponibilité ... Nous avons passé un séjour, bien que trop court, dons nous nous souviendrons. En espérant vous revoir et revenir dans votre paradis (oui, ça existe encore). Encore merci, bonne continuation à vous deux, ne changez rien et au fait, n'oubliez pas, nous avons gagné à la petanque contre vos amis Belges !!! Gros bisous à vous 2.
11 juniRita en Marc
Bedankt voor jullie warme gastvrijheid.
Met jullie goeie en attente zorgen hebben we van een zeer aangenaam verblijf kunnen genieten.
Onze batterijen zijn weer opgeladen.
We zullen met veel plezier aan ons verblijf in Le Petit Collet terugdenken.
Misschien tot nog eens.
5 juniChristel, Astrid, Johan en Danny
We hebben hier een leuke week doorgemaakt in jullie huis(je).
Alles is hier aanwezig en top!
Bedankt voor de gezellige paella-avond die jullie hebben georganiseerd.
Nog veel geluk met jullie toekomstplannen.
3juniChris en Dominique
Het was de tweede maal dat we hier kwamen, en het deed deugd!
Jullie warm onthaal, de kleine attenties, de tips voor uitstappen, kortom jullie "chambres d'hôtes" is een toplocatie.
Het appartement, het zwembad, de prachtige tuin... puur genieten. Dank U.
Ook deze keer hebben we weer pareltjes ontdekt in deze streek en we hopen dat in de toekomst nog te kunnen doen Hopelijk ook weer bij jullie.
6 meiBenoît en Yany
C'était chouette de vous revoir dans votre paradis. Quelle réalisation ! Un projet vraiment réussi !
Merci pour vos petites attentions et vos conseils dans notre recherche d'un petit nid dans votre belle région. Malgré le temps passé à cette recherche, nous avons bien profité de votre accueil et de votre belle maison. Votre futur projet sera aussi parfait, nous en sommes sûrs. Amitiés et à bientôt !
12 februariAnne-Marie en Jaques
Même en hiver, on est vraiment bien chez Jean et Agnes. 4 journées ensoleillées à l'unisson de leur vœux généreux. Merci à vous deux pour vos prévenances et attention. Bon courage pour vos beaux projets ! Une très belle année s'annonce, nous y croyons ! Avec tous nos remerciement et notre amitié.

2021
19 septemberBéatrice
Enchantement, tout est parfait en passant par le comfort, la propreté et la qualité de l'accueil de nos hôte Agnès et Jean.
Attentionnés et toujours dans la bonne humeur.
Votre gentillesse libère à votre égard une sympathie quotidienne. Merci
Prenez soin de vous !
14 septemberMichiel, Aurelie en Simon
Bedankt voor de warme ontvangst en de drie prachtige dagen in deze super mooie streek.
Simon heeft ook zo hard kunnen genieten.
Bedankt!
11 septemberElien en Robbe
Bedankt voor het warme onthaal in jullie mooie huis, kamer en tuin!
We genoten zonder veel planning, maar met volle teugen van ons verblijf in Le Petit Collet.
Kristien en Benoit raadde ons dit plekje aan en ze hadden 100% gelijk!
Misschien tot nog eens (met de fiets!).
9 septemberMarc en Monique
Heel veel dank weer voor de fantastische dagen. Het is veel te snel voorbij gegaan.
Knuffel voor
Timbo en we zien elkaar absoluut weer.
29 augustusKatrien, Kris, Annelies en Lotte
Een betere vakantie hadden we niet kunnen hebben.
Katrien
Dankjewel voor alweer een zalig verblijf hier, ik heb er weer enorm van genoten .
Een dikke merci en hopelijk tot volgend jaar.
Vele groetjes aan Timbo.
Lotte
Hopelijk blijven deze keer beide bananenbomen overleven.
Ik ben in ieder geval enorm blij met de prachtige scheut!!
Dikke knuffel.
Annelies
17 augustusLaurence, Justine, Olivier en Chloé
Un grand merci pour l'accueil chaleureux que vous nous avez réservé.
Nous avons passé un super séjour chez vous.
Au plaisir de vous revoir une prochaine fois.
Portez vous bien!
11 augustusEliane en Pascal
C'est toujours un pur bonheur de passer quelque jours au Petit Collet: petits-déjeuners chaleureux, délicats attentions,...
Surtout ne changez rien!
A l'année prochaine, portez vous bien.
Avec toute notre amitié.
31 juliAnne en Fred
Dank je hartelijk voor de mooie vakantie die jullie ons bezorgden.
Het was heel aangenaam vertoeven bij jullie. Ontspannend en ongedwongen.
Een mooie kamer, een lekker ontbijt, een prachtige tuin, genoten van het leuke zwembad.
Leuke buitenkeuken waar we ten volle gebruik van gemaakt hebben.
Een vakantie bestemming en adres om met stip te noteren!
Dank je voor alles! Het beste voor jullie en tot ziens!
25 juliHanneke en Siegert
Lieve Agnes en Jean, Veel dank voor jullie gastvrijheid.
We hebben een heerlijke tijd gehad en komen hopelijk nog eens terug.
24 juliLeon, Basil, Katerine en Wouter
Dank je wel voor de gastvrijheid. Dit is een toplocatie!
Een zeer mooi en proper appartement. Alles erop en eraan en dit op een prachtig domein.
We zijn zeer blij dat we jullie, en deze locatie, hebben leren kennen.
Dit is voor herhalingvatbaar. Een adresje om zeker door te geven aan familie en vrienden.
22 juliRik en Martine
Dank zij Martine ben ik hier voor de eerste keer beland en heb ik hier een zeer aangename gastvrouw en gastheer mogen begroeten.
Ik heb genoten van jullie gezelschap en bediening 's morgens en andere momenten van de dag.
Hopende dat onze gezondheid goed blijft, dan ben ik ervan overtuigd dat jullie ons nog wel eens zullen mogen ontvangen.
Nogmaals bedankt voor alles!
21 juliTony, Martine en Kids
Ook al is corona nog niet helemaal voorbij, toch waren wij hier voor de 15de keer van de partij.
We zijn dit jaar alleen gekomen want jullie mochten ook Elien, Raf, Lieze en Vicje verwelkomen.
Het was weer genieten, wat waren jullie gastvrij!
Daarom doen we er nog een jaartje bij!
18 juliMarjolein en Mark
Wat een zalige twee weken hebben Mark en ik gehad op jullie wonderschone plekje.
Een geweldige plek die rust geeft en verkwikt.
Wederom bedankt voor jullie ruimhartige gastvrijheid!
Hopelijk tot gauw, dan natuurlijk met Martin erbij en als het aan Mark ligt komt hij weer mee!
Lieve groeten.
8 juliMartine en Claude
Alweer prachtige dagen doorgebracht in Eygaliers.
Grote dank aan Jean en Agnes voor de vele tips en de gastvrijheid.
Misschien tot later nog eens.
Dank U.
28 juniElsje en Lu
Weeral een dikke dikke merci voor alles wat jullie voor ons deden.
Het is hier gewoon SUPER!!
Tot volgend jaar.
24 meiLaurent en Pauline

Un grand merci pour votre gentillesse, vos attentions et recommandations por découvrir cette belle région.
Prochaine étape : grimper le Ventoux !
Bonne continuation à vous.
16 meiMyriam en William

Merci pour votre accueil très chaleureux et attentionné.
Nous avons passé un bon weekend dans un tres joli cadre.
Au plaisir.
15 meiMarine en Loïc

Merci pour ce weekend post-confinement. Merci pour votre gentillesse, vos conseils de visites et vos petites attentions.
Nous avons passé un tres agréable séjour.
8 meiPascal en Natacha

Merci pour ce weekend agréable. Nous avons passé un agréable séjours.
Super accueil et pleins de bons conseils pour visiter cette superbe région.
Un accueil spécial pour Timbo, petit chat super sage et joueur.
5 aprilLucie et Antoine
Un grand merci à vous deux pour votre accueil. Nous avons passé trois superbes journées et grâce à vos conseils, découvert de magnifiques parcours vélo.
Vos chambres et votre gîte sont tres agréables, nous revendrons bientôt, on l'espère!
D'ici là, Timbo acceptera peut être de manger sa pâté !
Grâce à vous nous avons passé un super long weekend de Pâques.
Bonne continuation et merci encore.
16 maartDelphine en Vincent

2020
20 septemberAlice et Laurent
Merci pour votre gentillesse, votre générosité et vos conseils ! On revient pour le Ventoux en vélo de route ! A bientôt !
09 septemberMarc en Monique

Wat hebben we weer genoten van onze vakantie in Le Petit Collet ! We zagen er erg naar uit, zeker in deze vreemde corona-tijden. Het voelde als 'thuis' en we zijn volgend jaar weer graag van de partij voor o.m. een gezellig partijtje pingpong, te genieten van het zwemmen en het overheerlijke ontbijt met zoveel afwisseling !
06 septemberBernadette et Didier
Nous avons passés un agréable séjour dans votre domaine (chambre 'Musicale). Merci pour votre accueil chaleureux et ces bons moments passés ensemble (surtout pour la partie de pétanque) . Bon continuation et nous espérons revenir faire un petit weekend.
23 augustusNathalie, Michel et Antonin
Merci beaucoup pour votre accueil, vos sourires et votre générosité.
Votre gîte est un lieu très agréable, mélange de nature et de bon goût, un havre de paix, coin de paradis.
La piscine magnifique. Tout est prévu pour un séjour de rêve.
Quant aux confitures d'Agnès : un régal!
Jean, nous allons nous entraîner à pointer à 10 mètres !
Nous espérons revenir vous voir!
23 augustusJan, Joke, Louis en Juliette
We hebben erg genoten van de week in Maison Papillon ! Jullie zijn super gastvrouw en gastheer. Jullie domein is prachtig en erg mooi verzorgd. Het huis is ruim, heel praktisch en fantastisch met de grote tuin erbij.. Het zwembad zorgde voor de zalige verfrissing. We wensen jullie hier nog veel mooie jaren in Le Petit Collet. Dikke merci voor alles en hopelijk tot nog eens.
23 augustusFrancine
Vous vivez dans un cadre magnifique que vous avez partagé avec nous, en tout simplicité, sympathie et générosité.
Je n'oublierai pas ces instants trop courts.
Merci pour votre accueil.
16 augustusRob en Els
De tweede keer dat wij hier waren en weer hebben we een hele fijne weer gehad. Echt een paradijsje ! Ook nu weer hartelijk ontvangen en verwend met lekkere dingen ! Dankjewel voor alles en wie weet tot volgend jaar !
18 augustusMartine en Tony
Onze 14de vakantie hier was weer top!!
Daarom doen we er nog een jaartje bovenop!
Veel Liefs.
4 augustusLe Lyonnais
Merci beaucoup pour votre gentillesse et votre accueil, un vrai coin de paradis.
Félicitations. Nous revendrons avec plaisir.
02 augustusErik, Sonja, Sam en Bas
Na een zeer warme ontvangst voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. Maison Papillon, gerieflijk, gezellig en netjes aangekleed werd als snel 'ons huisje'. Met onze vragen over fietsroutes, fijne restaurants, leuke dorpjes enz. konden we steeds bij jullie terecht.
We genoten van de met veel liefde en zorg onderhouden tuin, de eigen gekweekte groentjes en de leuke sfeer. Heel graag willen we nog een terugkomen !
2 augustusKristien en Benoit
Het was alweer een topweek op jullie mooie domein.
Net zoals altijd met een hartelijke welkomst, lekkere groentjes uit den hof en een leuke bende vakantiegangers!
Merci en tot de volgende.
26 juliAnn en Gino
Bedankt voor deze aangename tussenstop op onze reis door Frankrijk.
Het is hier een hele mooie streek en jullie huis is een echte aanrader.
We komen zeker nog eens terug.
25 juliTiffany, Capucine et Gregory
Nous avons passé un tres chouette mini séjour dans votre charmante maison.
Un grand merci pour votre gentillesse et votre accueil.
Prenez soin de vous et à bientôt.
21 juliPetra, Pascal, Victor en Axel
Nog nooit zijn we zo hartelijk onthaald geweest op vakantie!
Naast het prachtig domein en het warme weer, gaf jullie prachtige en warme aanwezigheid een extra dimensie aan onze reis.
Dank jullie wel voor deze fantastische paar dagen en blijf de fantastische mensen die jullie zijn.
19 juliSteven, Ingaline, Vaike en Joppe
Bedankt voor deze hele leuke week ! De gîte is top en jullie gastvrijheid super ! Dankzij jullie tips hebben we deze prachtige streek voor de eerste keer al behoorlijk goed leren kennen en het smaakt zeker naar meer ! We hebben enorm genoten van alles wat hier aanwezig was : het zwembad, de moestuin met lekkere groentjes, de rozetuin, de pingpongtafel en het bijna 'nacht'-zwemmen ! We komen zeker nog terug !
12 juliGreta, Alex, Kilian en Ilona
Deze week is voorbijgevlogen maar we hebben er met volle teugen van genoten !Het huisje Maison Papillon is heel gezellig en praktisch, het zwembad lekker warm. Bedant voor het lekker ontbijt bij aankomst en alle tips qua wandelingen, fietsroutes, resto-keuzes enz. Het is hier een aanrader en we vertellen het voort ! Succes verder en tot de volgende !
10 juliKatrien en Kris
Zo blij dat we na een zwaar corona voorjaar bij jullie echt vakantie konden hebben!
PS: Dikke merci voor de bananenplant. Hopelijk blijft hij in leven.
10 juliLotte
Ik zie jullie terug voor de pianoles (Moonlight sonate van Beethoven)
10 juliSaartje
Wat hebben we weer deugd gehad.
Een weekje naar Jean en Agnes is voor ons iets waar we al weken van tevoren naar uitkijken.
De gezelligheid, lekkere ontbijt, nieuwe spelletjes en het zalige nietsdoen zal ons nog zeker een hele tijd doen nagenieten.
Hopelijk tot snel. Dikke knuffel.
05 juliMie, Ann, Lieve en Marc
Voor de eerste keer bij jullie en in deze streek op vakantie en zeer verrast over wat hier te bieden was ! Een blauwe hemel, het afwisselende landschap maar vooral de warme ontvangst op jullie prachtig domein ! Het is met zoveel zorg en liefde onderhouden dat het een oase is om tot rust te komen ! Ieder hoekje verraste ons met bomen, bloemen, vlinders. Bedankt ook voor de lekkere, gezonde verse groenten uit de jullie groentetuin. We genoten van het prachtige zwembad, ook 's avonds met de gekleurde lichtjes ! Onze conditie werd op peil gehouden met ping-pongen en een balletjes gooien op het petanqueterrein. Volgend jaar zijn we er weer !
5 juliBegga en Marc
Eva en Vincent
Goed dat de familie Snacken - Stoffelen ons op jullie spoor bracht.

Dank
2 juliMyriam en Gunther
Els en Serge
Hier is het altijd een beetje "thuiskomen"!
Bedankt voor de goede zorgen en top - ontbijt.
28 juniElsje en Lu
We hadden weer een superweek hier.
Bedankt voor jullie lieve zorgen.
Tot volgend jaar.
22 juniChristelle et Lilian
Merci à Agnès et Jean pour leur accueil chaleureux, nous avons passés un agréable week-end.
21 juniNicole en Koen
Moni en Hendrik
Het was hier weer zalig en fantastisch!
Volgend jaar komen we terug.
15 juniMarie et Patrice
Merci à Agnès et Jean pour leur gentillesse et leur accueil chaleureux.
Tout est parfait pour passer un séjour agréable, chaque petit détail et attention est posé pour permettre aux voyageurs de savourer ce havre de paix.
A une prochaine fois.
21 maartRose-Marie et Jaques
Un très grand merci à Agnès et Jean pour leur accueil amical et leurs petits attentions.
Si le temps était maussade, il a été compensé par le chaleur de nos échange.
Bon courage pour la saison d’été!

2019
12 septemberLieve en Marc
Wat een heerlijke gastvrije en prachtige plek hebben jullie!
We komen graag terug om langer te genieten, want dat is wat we gedaan hebben.
Dank voor alles.
10 septemberBenjamin en Laura
Ons zoveelste verblijf hier was alweer een schot in de roos.
Voor ons is het hier echt "thuis" komen in le petit collet.
Wij hopen hier nog vele jaren te mogen komen!
Want wij zijn heel weinig gaan eten.
10 septemberJos en Inge
Voor de eerste maal hier. Wat een plezier!!
Alles dik in orde, zoals we wel verwacht hadden. Een aanrader.
Tot volgend jaar.
Bedankt.
27 augustusPhilip en Rosina
Bedankt voor weer een heerlijke vakantie. Het was weeral top.
Jullie zijn zo'n lieve, enthousiaste en zorgzame mensen.
En dan dat fantastische plekje in la douce France... gewoon zalig. Heerlijk vertoeven hier.
Tot volgende keer!
25 augustusRob en Els
Wat hebben we genoten ! Rob had niet overdreven toen hij vertelde hoe fijn het hier was. We hebben 2 fantastische weken gehad ! Een heerlijk huis, een prachtige tuin, een fijn zwembad, een hele goede startplek voor al onze fietstochten. We vonden het hier heerlijk stil en het rook altijd zo lekker. Jullie twee zijn prima gastheer en gastvrouw. We voelden ons op en top thuis ! Dank je wel voor alle goede zorgen en de lekkere hapjes die je ons toestopte Agnes ! We hopen hier zeker nog eens terug te komen .... volgend jaar ???
21 augustusBarbara en Andreas
11 augustusChris en Shirley
Een onverwacht bezoek van slechts 2 nachten.
Gastvrij onthaal in een super mooie setting.
Dank! We komen graag nog eens terug!
11 augusutusBart, Kelly, Simke, Lotthe en Lies
Tweede jaar op rij te gast in jullie gezellig huisje en tweede keer schot in de roos ! Eindelijk konden we hier eens 14 dagen blijven en dat heeft ons allemaal deugd gedaan . Vooral mijn 'Bob de Bouwer' is helemaal ontspannen en zen, klaar om onze verbouwingswerken verder aan te gaan. Wederom bedankt voor alle lekkernijen uit de tuin met koolrabi als topper.
Konden we maar een gans jaar leven zoals hier op vakantie ! Helaas kunnen we er volgend jaar niet bij zijn maar dit was zeker niet onze laatste keer ! Hopelijk worden jullie straks, tijdens een welverdiende vakantie, zelf zo goed verzorgd als dat jullie dat met de de gasten doen !
10 augustusKristel en Wim
10 augustusGuy en Veerle
We vonden het fijn een 2de keer te gast te mogen zijn in het appartement in Eygaliers.
Dankzij jullie goede zorgen zijn we ook hier tijdens onze 3de week vakantie weer helemaal tot rust kunnen komen.
We zijn blij om de vele tips die jullie ons gaven, mede hierdoor hebben we de streek weer beter leren kennen.
Jullie verfrissende en aangename zwembad deed ons veel deugd en we genoten van jullie mooie tuin, lekkere groenten en al het lekkers dat jullie ons aanboden.
Kortom, het was een fijne week waar we elkaar weer wat beter hebben mogen leren kennen.
Wie weet komen we nog een derde maal terug.
Veel liefs en het ga jullie goed!
9 augustusSigrid en Stefan
Blij dat we in "Eygaliers" aankwamen een thuisgevoel en hartelijk ontvangst van Agnes en Jean.
Zeer mooie streek en mooie verhalen nemen we mee.
5 augustusLydia en Stefaan
Heel veel dank voor jullie onvergetelijke gastvrijheid.
Proficiat met jullie fantastische accommodatie.
We komen graag nog eens terug!
3 augustusYvan en Chris
Als ik al zou willen een min-puntje vinden voor jullie B&B, ik vind er geen een.
Vanaf het eerste moment dat we jullie zagen (achter in de tuin) was de klik gemaakt.
Jullie zijn een fijn stel en uiterst geschikt voor de job.
Het heerlijke ontbijt op het terras was elke morgen om naar uit te kijken.
Ik heb het dan ook vastgelegd in een aquarel. (zonder bordjes, confituur, zelfgebakken brood...) hé Jean.
Bedankt voor jullie gastvrijheid. In het onderwijs is dit een 10/10. We willen absoluut terug komen.
Heel fijn om weer nieuwe vrienden gemaakt te hebben.
Mooi, mooi, mooi.
Bedankt!
2 augustusChris en Patrick
Bedankt voor jullie fantastische B&B,het heerlijke ontbijt, elke dag opnieuw.
De faciliteiten die jullie ter beschikking stellen.
Jullie bezorgdheid en verwennerij zorgen ervoor dat we heerlijk kunnen genieten en tot rust komen.
Ook al was het in tijd lang geleden, het deed deugd jullie terug te zien.
Het voelt nog altijd weer net als toen!
28 juliCarl, Dorine, Matthijs en Laura
Elke keer opnieuw weer thuiskomen in een prachtige omgeving, omringd door liefdevolle en gastvrije mensen. Ook deze keer weer een gezellige bende.
Na 8 keer is onze honger nog steeds niet gestild, tot binnenkort.
Een echte aanrader: sommelier Jean heeft een zeer lekkere rode wijn in voorraad.
Vele groeten.
27 juliBart, Carine, Helène en Karlijn
Dank voor deze fantastische week die we nooit meer zullen vergeten. Ook onze kinderen vonden het geweldig bij jullie met als topper het zwembad. Dank ook voor de lekkere groentjes uit de tuin en de attentie voor Bart zijn verjaardag. Vooral jullie gastvrijheid blijft in ons geheugen geprent. We voelden ons hier direct thuis en genoten van de vele babbels en het geweldige ontbijt.
27 juliKarin en Geert
Voor een 1ste ervaring met een B&B konden we het niet beter treffen.
Jullie hebben ons echt 'thuis' laten voelen door jullie goede zorgen, spontaniteit en vriendelijkheid!
Bedankt voor alles (ook de lekkere koekjes die elke dag op onze kamer lagen).
20 juliIsabelle, Glen, Io en Fleur
Blote voeten in de toulourenc, het hoofd in de wolken op de Ventoux, het hangen aan touwen in de bomen, via ferrata om van te dromern, Romeinse cultuur in eeuwenoude dorpen, geurige markten, gastronomie, wijnen en soms zelfs wilde zwijnen ! Maar vooral, gastvrije, lieve en zalige mensen waarbij het altijd thuiskomen is.
Le Petit Collet, tussen lavendel en olijven, hier zouden we eeuwig willen blijven ! Bedankt Jean en Agnes !
22 juliKris, Katrien, Annelies, Saar en Lotte
Wat hebben we weer genoten van deze fantastische week.
Op het gemak, maar omringd door jullie goede zorgen en warm onthaal.
@ Agnes: het is nu 5:30 we hebben gezocht maar geen ontbijt gevonden..?
Haha, dikke merci voor het altijd late en geweldige ontbijt.
@ Jean: merci om weer je leven te riskeren om de Via Ferrata met ons te doen.
En gros: bedankt voor alles!
7 juliGriet, Raf, Lex en Noor
Hartelijk dank dat we een week hebben mogen genieten van jullie kleine paradijs aan de voet van die grote kale reus.
We voelden ons hier echt wel op en top op vakantie.
Een fantastisch goed uitgerust en mooi huisje, een prachtige tuin met zalig zwembad en vooral jullie gastvrijheid.
Dank voor de fijne attenties zoals vers fruit en lekkere groetjes uit de tuin.
Een lekker stukje zelfgebakken taart en als kers op de taart kreeg Lex voor zijn 6de verjaardag een prachtige gepersonaliseerde 'mierentaart'!
Wij gaan met een heel fijn gevoel en met opgeladen batterijen terug naar België.
Dankjewel en wie weet... tot een volgende keer!
3 juliEls en Peter
Jullie mogen trots zijn op wat jullie hier gerealiseerd hebben. De gastvrijheid is top.
Dagelijks zijn we verwend geweest door jullie.
Hier hadden we een gezellige sfeer en hebben we veel gepraat en gelachen.
Hier ervaren we het echte "VAKANTIEGEVOEL"
2 juliAstère en Doris
Het is nu de vijfde keer dat we naar Buis-Les-Baronnies kwamen, maar onze eerste keer bij jullie is onze mooiste vakantie.
Gelijk we hier verwend worden, ongelooflijk. Jullie zijn veel te goed.
We komen zeker nog eens terug.
30 juniGiberte en Jef
Annik en Alfredo
We hebben genoten van jullie gastvrijheid.
Alles op en top in orde, meer moet dat niet zijn.
Groetjes van de mane-blussers
29 juniWendy,Kristof, Jarne en Jelle
Het waren 2 zeer aangename weken. Het appartement was dik in orde.
Jullie zijn twee warme mensen. Jean is losser geworden t.o.v. 7 jaar geleden.
We komen zeker nog eens terug.
28 juniRudy en Greta
Bedankt voor alles!
Netjes - goed en verzorgd ontbijt.
Alles naar wens.
25 juniJan en Pascal
Hartelijk dank voor de goede zorgen en tot in augustus!
16 juniElsje en Lu
Weer een schitterende week achter de rug dankzij jullie goede zorgen.
Bedankt voor alles .
Tot volgend jaar.
9 juniChris & Dominique
Wat een heerlijke plek om tot rust te komen hebben we ontdekt.
En het warm, gastvrij onthaal, de attenties, de gezellige babbels 's avonds deden deugd.
We waren meer dan aangenaam verrast door het gezellige huisje, het domein, het zwembad, de tuin...
Dankzij jullie tips hebben wij al een mooi stuk van de streek kunnen verkennen.
Kortom smaakt naar meer!
9 juniDiane en Michel
Wij hebben genoten van de prachtige natuur in de omgeving maar nog meer van ons verblijf in Le Petit Collet waar twee lieve mensen ons dagelijks verwenden in hun prachtige B&B.
Het zeer lekker dagelijks uitgebreid ontbijt, de dagelijkse attentie, de gezellige babbels, kortom fantastisch om hier te verblijven.
Bedankt Agnes en Jean en wie weet misschien tot een volgende keer.
1 juniRoland, Annie, Annick en Veronique
Le Petit Collet = Le Petit Paradis!
Lieve Jean & Agnes, dankzij jullie en jullie prachtig appartement en domein hebben wij een fantastische vakantie gehad.
Niks is jullie teveel, jullie zijn er altijd voor tips en info, voor een gezellige babbel en een verwennerij hier en daar, de perfecte gastheer en gastvrouw!
BEDANKT, UN GRAND MERCI EN HOPELIJK TOT NOG EENS!
Veel succes met het drukke seizoen!
31 meiRaf en Lieve
Dank U wel voor het fijne verblijf in Le Petit Collet.
We hebben er enorm van genoten!

2018
1 septemberBart, Kelly, Simke, Lotthe en Lies
Onze eerste keer hier op jullie mooie domein en het was meteen een schot in de roos ! We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Niet alleen Bart en ik maar ook onze dochters hebben zich geen minuut verveeld ! Zowel de jongste, die hier voor de eerste keer kennis maakte met een zwembad, als de oudste waren elke dag uitgeput van een rijkelijk gevulde dag. Ook extra dank voor het verzorgde ontbijt als leuke verrassing voor de verjaardag van Bart evenals voor de vele lekkere verse groenten uit eigen tuin. . We hebben ons hier echt goed gevoeld de afgelopen twee weken. Bedankt voor alles. Jullie mogen echt trots zijn op wat jullie verwezenlijkt hebben. We komen graag nog eens terug.
31 augustusMarcel en Nicole
Wij hebben een zeer toffe vakantie gehad en nog eens een dikke proficiat van wat jullie hier van Le Petit Collet gemaakt hebben.
25 augustusMarjolein en Rob
Hartelijk dank voor jullie overweldigende gastvrijheid, in alle opzichten. We hebben het heel erg goed gehad bij jullie op deze fantastische locatie. Het is hier een klein paradijsje. En zoals Rob zij: Ik ga hier met pijn in mijn hart weg. We hopen hier allebei (in welk gezelschap dan ook), nog een keer zeker terug te komen.
Veel succes verder.
Lieve groet.
21 augustusLinda en Jean Pierre
Bedankt voor de korte fijne vakantie.
18 augustusJulie en Tom
We hebben een super ontspannende vakantie achter de rug! Bedankt!
18 augustusElize, Raymond, Sarah en Lisette
Wat een fantastisch plekje hebben jullie.
We hebben van alles en vooral van jullie gastvrijheid genoten.
De meisje hebben nog nooit hun groenten zo goed opgegeten als hier.
En het record pinpongen is hier gevestigd.
Dank voor alle leuke tips wat te doen in de omgeving.
Vooral de rivierwandeling was super!
Ondanks alle oorontstekingen hebben we ons enorm goed vermaakt en is de week helaas voorbij gevlogen.
Mocht Raymond de Mont-Ventoux vanaf Bedoin gaan bedwingen dan komen we zeker terug!
18 augustusDirk, Marina en Eline
Opnieuw erg genoten van het verblijf.
Bedankt voor de leuke, smakelijke tips, voor de kleine attenties,...
We komen eens terug met Michel, de echtgenoot van Eline.
18 augustusPatrick en Carine
Dankje wel ! Het was van de eerste moment terug een beetje thuiskomen.
Jullie zijn fantastisch.
Dankje wel voor jullie bezorgdheid en jullie hulp toen het moeilijk was.
12 augustusMich, Matthew, Liv en Nand
De week is voorbij gevlogen.
De omgeving, de natuur, het huisje, de groentjes, confituur en jullie gastvrijheid zullen een mooie blijvende herinnering vormen!
Bedankt voor alles.
Geniet van jullie paradijs!
8 augustusErwin en Els
Ja spijtig maar we moeten jullie helaas verlaten.
We hadden het hier goed. Bedankt, jullie zijn een attent koppel.
(En we hebben een nieuw soort vlinder leren kennen: de Palmmot)
5 augustusIngrid, Filip en Stiene
Krietien en Benoit
29 juliSeverine, Timo, Jinne en Ona
28 juliPatrick en Els
Na 1 week in Le Petit Collet zijn onze batterijen weer opgeladen.
We hebben de deze streek op een aangename manier leren kennen door er mooie "lastige" fietstochten, fantastische vergezichten, wandelingen, heerlijke avonden en lekkere ontbijten!
Jean & Agnes zijn de ideale gastheer en gastvrouw!
Bedankt voor jullie goede zorgen. We komen nog terug!
28 juliChristine en Christian
20 juliKris & Katrien
Annelies, Saartje en Lotte
Ook dit jaar was het weeral een TOP jaar! We hebben veel gelachen (en ook veel en lekker gegeten).
Ik vertrek ook dit jaar met veel leuke herinneringen en verhalen terug naar België!
Dikke kus ,
Lotte
Onze vakantie naar hier is toch altijd weer eentje om naar uit te kijken en achteraf nog lang van na te genieten.
Dikke merci voor de goede zorgen en het toffe gezelschap!
Ps: Jean, bedankt voor de eer om de via ferrata te doen met jou als gids.
Annelies
Dankjewel voor alweer een heerlijke vakantie.
We hebben weer heel erg genoten!
Katrien
Heerlijke vakantie, zoals gewoonlijk.
Kris
14 juliPascale en Patrick
Bedankt voor het fijne verblijf, en de verwennerij.
Het dagelijkse chocolaatje en het gezellig, lekker ontbijt met jullie en Tony en Martine.
Mooie kamer in een super rustige omgeving.
We hebben ervan genoten!
13 juliTony en Martine
Met het hoofd vol herinneringen en een hart vol heimwee, keren wij voor de 12de keer terug naar België.
Opnieuw 1000 maal dank voor alles!
Tot volgend jaar!
10 juliHilde en Bob
Dankjewel voor de heerlijke vakantie.
Voor het lekkere ontbijt met zelfgebakken brood en huisgemaakte confituur.
Dank je wel voor de mooie, frisse kamer. Het was fijn om bij jullie te verblijven.
Ps. Dank je ook voor het dagelijkse 'snoepje' en de fijne babbels!
30 juniKris en Kristel
Bedankt voor de fijne vakantie in Le Petit Collet.
De 10 dagen zijn voorbij gevlogen en ondanks de insectenbeten die bij Christel wat grote proporties hadden, hebben we genoten van van jullie prachtige huis en tuin en het gezellige en lekkere ontbijt.
Tot volgend jaar!
24 juniDaniëlle en Eric

Het was weer een "super" vakantie !
We hebben genoten van de rust en de ontspanning, de prachtige natuur, maar vooral van jullie gastvrijheid en vriendschap.
Bedankt voor alles. We komen zeker nog eens terug.
P.S. De taart was subliem, het kaartje super schattig!
23 juniPaul en Eveline
Hartelijk dank voor het zeer aangename verblijf de voorbije week. Alles was picobello!
We hebben er echt van genoten!
20 juniAnnie en Danny
Het feit dat we hier voor de derde keer terugkomen zegt genoeg over hoe goed het hier is en over hoe gastvrij jullie zijn.
1000X dank voor jullie goede zorgen en fijne accommodatie.
Tot ziens.
17 juniElsje en Lu
We hebben weer een supervakantie bij jullie gehad.
Merci voor alles, tot volgend jaar.
10 juniAgnes en Jean
Nadine en Guido
We hebben op jullie domein een prachtige vakantie gehad desondanks het weer.
Prachtige b&b, unieke kamers, zeer gevarieerd ontbijt, elke dag een ander snoepje,... niets was jullie te veel.
We hebben van de buitenkeuken extreem veel gebruik gemaakt... met dank aan de kabouter die telkens de barbecue heeft gereinigd.
Jullie wonen in een prachtige omgeving en hebben van deze b&b een echte thuis gemaakt voor jullie gasten.
Voor herhaling vatbaar.
3 juniPaule en Bob
Het was zalig om hier bij jullie in het "Maison Papillon" te verblijven.
Jullie zijn dan ook heel lieve, gedienstige en attente mensen.
Wij hadden hier direct een thuisgevoel.
We komen zeker nog terug en we zeggen het voort!
3 juniKris en Peter
Voor de 2de keer hadden we hier een aangenaam verblijf, deze keer in de kamer met ontbijt wat elke keer anders was.
Je behandelt elke gast alsof het je eigen kinderen zijn en dat maakt het heel persoonlijk!
Tot ziens.
27 meiHerlinde en Filip
Bedankt dat we hier opnieuw een leuke tijd hadden.
Ook al zijn we nu voortaan vaak in Singapore, plezant om hier afkoeling en warmte te vinden.
Tot kijk!
19 meiChristel en Peter
Het was weer een fijn en gezellig verblijf.
Lieve mensen hopelijk tot vlug.
Dikke zoen en groetjes van ons.
17 meiGerda en Walther
Jullie doen dit met hart en ziel, en dat voel je als gast! Fijn hier te verblijven.
Bedankt voor het verzorgde ontbijt, de leuke attenties voor mijn verjaardag, en de heerlijke ontvangst.
Tot ziens.
21 aprilMartine en Jan
Al ben je ver van huis, toch voel je je direct thuis in "Le petit collet"
De hartelijke , ontspannen en gezellige sfeer waar Agnes en Jen voor zorgen maken het vertrek wel moeilijk.
Bedankt voor alles en nog heel veel succes.

2017
30 septemberYoke en Jan
Vermits " commentaar in het gastenboek" bij de tradities van jullie huis hoort en wij die traditie absoluut willen respecteren, hierna het volgende:
Na onze spectaculaire reis op weg naar hier (incl. opgewonden "zondagsrijders" e.d.) waren de warme blik en de koele pint de beste remedie om ons op korte tijd terug in vakantie modus te brengen.
Dat jullie bovendien een aantal van onze quasi streekgenoten hadden ingehuurd om mogelijke taalbarrière te voorkomen, weten we ten zeerste te waarderen.
Over de streek: mooie streek, mooie landschappen, toffe rustieke dorpjes, een geurende markt in Vaison en enkele heel aangename culinaire ervaringen t.t.z. lekker eten voor een redelijk budget.
Over ons logement: alles "PICO BELLO" zoals jullie site beloofde!
Op onze "to do lijst" staan er nog enkele dingen die we hier in de beurt willen doen/zien dus hopen we dat we in de nabije toekomst hier nog 'n keer mogen verblijven.
Hartlijk dank voor het goede ontvangst!!
16septemberMartine en Johan
Ons verblijf in jullie droomwoning was, spijtig genoeg, veel te kort, maar we komen zeker terug.
Het was hier gewoon ZALIG.
Dank U.
16 septemberLiliane en Luc
We hebben een heel leuke vakantie gehad in jullie prachtige en rustige domein. De 2 weken zijn voorbij gevlogen. Alles was piekfijn in orde.
We hebben genoten van het heerlijke ontbijt, van de aangename en gezellige sfeer samen met jullie en de andere gasten.
Ook de goede tips voor onze wandelingen waren welkom.
Hopelijk kunnen we nog dikwijls terugkomen.
Bedankt voor alles!
10 septemberLaura en Benjamin
Voor ons dit jaar reeds de 5de maal dat we naar "Le Petit Collet" komen. Wij komen zo graag naar jullie omdat we on hier echt thuis voelen!
Dit jaar echter een primeur: de eerste keer met ons tweetjes. Wat hebben wij weer veel plezier gehad en gelachen!
Beste Jean, gelieve tegen volgende keer toch een afgebakende parking te voorzien ter verduidelijking van het plaatselijke parkeerbeleid .
Volgende keer gaan we toch iets meer gaan eten want dat hebben we nu niet kunnen doen !
Jean en Agnes, nogmaals bedankt voor het gezellige verblijf dat we hier hebben gehad!
We zien jullie weer wel terug!
3 septemberIsabelle en Maurice
We hebben hier weer fijne dagen mogen beleven en genoten van uw fijne attenties, alsook van de mooie omgeving.
Er was weeral tijd te weinig om al onze geplande uitstapjes te doen dus... indien we gezond mogen blijven... komen we zeker terug.
Bedankt voor alles en tot weerzien.
19 augustusIsabelle, Glen, Io en Fleur
10 augustusSteffie & Andy
Het verblijf hier was top.
Merci voor het ontbijt en de extra verwennerijen.
We komen zeker nog een keer terug.
Doe nog maar een hele tijd verder.
Tot weerzien.
10 augustusMarc & Katleen
Ook nu (reeds voor de 4de keer) voelde het als thuiskomen.
Merci voor de leuke babbels, het lekkere ontbijt, de mooie fietstochten en nog zo veel meer.
Nog veel succes en tot weerzien.
6 augustusJasper, Sara, Nora en Saskia
Bedankt om ons weeral een schitterend verblijf in 'Le Petit Collet' te bezorgen
De vorige keren verbleven we in het appartement, dit jaar voor de eerste keer in het huisje. Ook dat is ons zeer goed bevallen.
We genieten hier elke keer weer van het heerlijke ontvangst, het mooie uitzicht, de rust en de stilte, de leuke uitstapjes,...
Deze keer was onze kleinste spruit, Sara (17m) erbij. Ook zij heeft het hier ontzettend goed gehad.
We zullen het zalige zwembad en het (soms iets te warme, maar je hoort ons zeker niet klagen) weer enorm missen als we weer in België zijn.
Bedankt voor alles en zeker tot een volgende keer!!!
Dikke kus.
31 juliKristien & Benoit
Hartelijk dank voor jullie super ontvangst.
Wat hebben we weer vol genoten, kort maar krachtig .
Bedankt voor de gezellige babbels, vele aperodes en lekkere tomaatjes.
Tot heel binnenkort.
30 juliNico, Elke, Joppe en Jutta
Perfect.
Eerlijk.
Te kort.
Ideaal.
Tof.
Charmant.
Oorverdovende stilte ( behalve cicaden).
Lekkere groentjes.
Lieve woordjes voor Cassimir.
Een toffe babbel.
'T was zalig.
Vele groetjes en tot...
30 juliJean-Pierre & Marijke
Hartelijk dank voor de superweek die we bij jullie mochten beleven.
Bedankt ook voor de dagelijkse attenties die we op onze kamer mochten vinden,
ook voor de lekkere groenten die we mochten proeven.
28 juliEls & Lucas
Bedankt voor de hele fijne week dat we bij jullie hebben beleefd.
Tot later.
23 juliRaoul, Gaëlle, Marc en Domenique
Het was super tof, het ping pong tegen Jean was ook leuk.
Het huisje is super het is proper het is mooi.
Het zwemmen en cubb is ook heel leuk Jammer dat het al gedaan is.
Het liefst zou ik willen terugkomen maar dat gaat niet meer.
Alleen vinden wij het bed een beetje hard.
Ook bedankt voor het brood en al de zoetigheden.
Bedankt voor alles.
Raoul
23 juliKoen, Gina en Esmée
Het was super om jullie te leren kennen. Warm en hartelijk. Hier komen is als thuis komen.
Een prachtig domein en rust. Wat kan een mens nog meer verlangen.
Bedankt voor de leuke kleine attenties.
Als onze GPS (haha Honda) het toelaat, zetten we zeker terug koers naar Le Petit Collet.
23 juliLive en Sophie
We hebben weer een leuke tijd gehad.
Mooie kamer, lekker ontbijt, fijne mensen.
Leven als god in Frankrijk.
Tot ziens!
22 juliSho & Filip
Bedankt om onze laatste vakantiedagen zo aangenaam te maken.
Een echt 'thuis-gevoel' hadden we. Alles was altijd tip-top in orde.
Tot de volgende!
14 juliTony en Martine
Voor de 11de keer heel erg bedankt voor het hartelijk ontvangst,
het lekkere ontbijt, de gezellige babbels,
de welkome versnaperingen na onze fietstochtjes,
het mogen thuiskomen in jullie prachtig domein.
9 juliDirk en Hilde,
Dirk en Nancy
Genoten van de aangename sfeer.
Het was alsof we bij familie logeerden.
Appartement piekfijn in orde.
Bedankt en tot ziens.
8 juliMichaël, Marie-Paule en Benoit
Eerder toevallig ontdekten we jullie 'Petit Collet' en het mooie 'le papillon' dat er deel van is.
Dit bewijst dat goede ervaringen vaak het gevolg zijn van een toevalligheid.
Prachtig huis, formidabel uitzicht, leuke omgeving, uiterst gastvrij onthaal, vele toffe attenties ( lekkere groenten uit de tuin, heerlijke zelfgemaakte zoetigheden,...)
Ook de BBQ met de andere gasten was een tof en lekker initiatief.
Bedankt voor alles .
We komen zeker nog eens terug.
8 juliRia en Raymond
Wij hebben bij jullie vanaf de eerste dag genoten.
Alles was dik in orde.
Bedankt voor de goede zorgen
Tot ziens.
P.S. Veel pie-pels ( vlinders) gezien
2 juliNoah, Veerle, Tim, Vital, Mia en Roger
Voor de 5de keer mochten wij bij jullie logeren. Dit jaar hebben we de hele familie meegebracht.
We hebben ons goed geamuseerd, vooral de kleinste Noah 2j.8m.
Het weer was dit jaar wat minder maar de uitstappen met de kinderen en kleinkind waren intens.
Agnes en Jean waren dit jaar weer super. Bedankt voor de onverwachte lekkere attenties.
Dikke pluim voor Jean die als geduldige gids mee deed met de 'via ferrata' het was een heel plezierige uitdaging.
Bedankt voor alles en tot weerzien.
2 juliElsje en Lu
Na de dood van Oma Fine zijn we hier goed kunnen bekomen.
Ondanks alles hebben we een superfijne vakantie gehad... dankzij jullie.
Een dikke merci daarvoor en weer tot volgend jaar.
1 juliGunter en Kristien
Bij jullie kwamen we terecht in de hemel met minstens 5 sterren.
Zalige locatie, superfijn appartement met alles wat we nodig hadden... en meer...
We hebben met volle teugen genoten van jullie tuin - zwembad - terrasjes...
en van de verrassingskes , leuke babbels en tips.
Dankjewel voor de fijne ontvangst!
We komen graag nog eens terug.
28 juniFrank en Brigitte
Et dieu créa ... Le petit Collet!
Wij hebben ons nog nooit "zo snel, zo thuis" gevoeld.
Dit is enkel te wijten aan jullie, Jean en Agnes, die er constant voor zorgen dat het hele plaatje klopt.
We moeten gewoon nog eens terugkomen.
22 juniChristel en Kris
We hebben genoten van de vakantie in "Le Petit Collet"
Alle kleine attenties, de leuke babbelsmaakten dit verblijf tot een topper!
We kijken alvast uit naar een nieuw verblijf in de muziekkamer in 2018.
Groeten uit Stabroek
18 juniBart en Martine
Bedankt Jean en Agnes voor één van onze mooiste vakanties.
De gastvrijheid, de goede zorgen het lekkere ontbijt, de lekkere attentie iedere dag op de kamer.
Bij jullie komen we thuis, wij komen zeker terug.
13 juniGunther en Marleen
We hebben genoten van ons verblijf bij jullie!
Bedankt voor de gastvrijheid, lekker ontbijt en super nette mooie kamer.
We voelden ons super thuis bij jullie!
Veel liefs en dikke kus!
9 juniChristine en Christian
Beleef het hier, ZALIG
Enorm gezellig en liefdevol huisje
Dankbaar en blijvende herinnering
Awsome
Nog eens een keer
Keitof en lekker
Toplokatie en thuisgevoel
1 juniAnnick en Frank
Het was weer een super vakantie! Je hebt ons verwend Agnes met je kookkunsten!
Het ontbijt was top en het gezelschap ook.
We hopen volgend jaar voor de 5de keer terug te komen en dan weer met heel ons gezin en vrienden.
Nogmaals dank en tot snel! Dikke knuffel.
27 meiFrank en Marleen
Super bedankt voor dit fantastisch verblijf!
Dit is echt een hemeltje met twee super lieve eigenaars.
We kijken uit naar ons volgend bezoek!Tot gauw!
20 meiHerlinde en Filip
Een dikke merci voor opnieuw een heel aangenaam verblijf in Le Petit Collet
29 aprilPaul, Astrid, Tessie en Mandy
Wat een heerlijke week hebben wij bij jullie gehad!
We hebben genoten van het zwembad, jullie gastvrijheid en de prachtige omgeving.
De lekkere jam, croissants en pain chocolat waren een traktatie .
Le Petit Collet is zoals we het ons voorstelden; gezellig, Frans en sfeervol.
De prachtige wandel- en fietstochten maakten onze vakantie hier bij jullie tot eentje die we niet snel zullen vergeten.
Graag komen we nog een keertje terug!
17 aprilMarie Camille en Pierre
Un grand merci pour votre gentillesse et votre charmant accueil.
Surtout ne changez rien!
9 aprilMarleen, Hannelore, Lisselotte, Joke, Leo, Toon, Gert en Stef
We hebben hier met de ganse kroost genoten van een zalige vakantie! Vooral het goede ontvangst was geweldig.
Het verblijf, de prachtige natuur, het luieren aan het zwembad, genieten van de grote tafel aan de buitenkeuken!
Allemaal momenten om nooit te vergeten.
Bedankt voor alles.
Nog veel succes met alles!