Kwaliteit hoeft niet duur te zijn !

 

Na meer dan 18 jaar ervaring bieden wij, Jean en Agnes, nog steeds een warm, openhartig onthaal wat maakt dat onze gasten zich hier onmiddellijk ‘thuis’ voelen !

Wij zijn trots op onze Provençaalse woning die zich in Eygaliers, op 6 km van Buis-les-Baronnies bevindt, midden in het ‘Parc naturel régional des Baronnies’.  Al is de noordkant van de Mont Ventoux minder gekend, qua natuurpracht is de streek moeilijk te evenaren !

Wij ontvangen onze gasten in 2 comfortabele gastenkamers of bieden mogelijkheid tot weekverblijf in een luxueus appartement of het vlak naast gelegen vakantiehuis Maison ’Papillon’.

Wat denkt u van een ‘dolce farniente’ in een comfortabele ligstoel aan het verwarmd zwembad (11 op 5) met 360° uitzicht op de prachtige omgeving ? Geniet bovendien van de geuren en kleuren van onze verzorgde tuin (1 hectare) waar ook vlinders en bijtjes gek op zijn !

Ook is een volledig ingerichte zomerkeuken (barbecue, plancha, kookpit, microgolf …) met gezellige zithoek tot ieders beschikking ! Wij laten u bovendien graag meegenieten van de bio-groenten uit  eigen moestuin.

Tevens jeu de boules, pingpongtafel, fietsenstalling, parking en draadloos internet ter plaatse.

Lekker uitrusten in alle comfort; de Provençaalse pracht verkennen per auto, per fiets of te voet, op culturele tocht, er is voor elk wat wils ! We helpen jullie graag kiezen uit de vele mogelijkheden.